Las Sierras de Andalucia

Wilde natuur, de pracht van de andalusische dorpen, fraaie tuinen en paleizen, dit is Spanje in al z'n schoonheid. Ontdek in één van de meest  buitengewone gebieden van Europa deze fabelachtige plekjes, die enkel bereikbaar zijn met uw Land Rover.

Andalucia, waar de zon nooit onder gaat.  Andalucia, … bergen en zee, sneeuw en zon. Andalucia is de mooiste streek van Spanje. Zeven eeuwen moorse bezetting hebben de sobere architectuur van de katholieke koningen beïnvloed. In de steden weerspiegelt zich dat in de unieke "Mudejar" stijl. Sevilla, Cordoba en Granada zijn toonbeelden van deze verbluffende elegantie, die mondiale bekendheid geniet.

Maar er is meer te zien in Andalucia. Na een haarspeldbocht duikt bijvoorbeeld het overweldigende decor op van de sierras met hun fleurige amandelboomplantages, van drie schilderachtige huisjes of van een vorstelijke residentie.  Wat verder ontdekt u een authentiek bergdorp of één van de vele andere indrukwekkende museumdorpjes. Even buiten de toeristische trekpleisters van de Costa del Sol, vindt u vestingen uit een ver verleden en het ongerepte Spanje van de nationale parken.  Een streek waarvan de meeste toeristen enkel het strandgedeelte kennen, maar waarvan driekwart veelal nog te ontdekken is.

Olijfbomen, appelsienbomen en cactussen kleuren de verbindingswegen tussen de pittoreske steden en herinneren aan het noorden van Marokko. De technische capaciteiten van uw Land Rover zullen zeker van pas komen in de passages doorheen de prachtige sierras. Tijdens deze technische tochten zijn altijd instructeurs van Land Rover Experience aanwezig. Ook woestijngebieden waar de beschaving haar intrede nog niet gedaan heeft, staan op het programma.

Het Land Rover Experience team bezit een grondige kennis van deze fantastische regio. Los pueblos blancos, Ronda, Cordoba, Granada, Sevilla en twee of drie sierras zijn bijzondere plekken die u aan het stuur van uw Land Rover ontdekt op desolate wegen, ver van de beschaving.

Laat u vertederen door de andalusische sfeer …